Fotoos

Hieronder links naar alle foto albums. Ieder album heeft een eigen pagina. De laatste albums staan bovenaan. Klik op een foto of link hieronder om een album te openen. Ieder album kun je ook full screen bekijken: Klik met je muis in de rechterbenedenhoek in het album, ga naar de Picasa album pagina en klik linksboven op "Diavoorstelling. Have fun!

playboy bunnies -min michelle


"Ons" team "The Playboy Bunnies" op het Hurley Familie-toernooi 2012. Op het allerlaatste moment geformeerd en ingeschreven veroverde dit team bestaande uit MC2, oud-MC2 en MC4 tweemaal de eerste plaats: hockeyend in de poule, maar veel belangrijker: voor origineelste outfit.In de return uit tegen Haarlem MC1 waren de rollen omgedraaid. Nu waren wij de bovenliggende partij en wonnen met 2-0.

In de eerste wedstrijd van de reguliere competitie troffen we thuis Haarlem MC1, een tegenstander van formaat. 0-2 was de uitslag. Haarlem speelde met meer passie en had beter samenspel en omschakeling. Verliezen is ook soms leerzaam....We waren al kampioen maar toch een spontaan en verdiend feestje op het veld na de laatste wedstrijd (4-0 winst bij Xenios) in de voorcompetitie. Laat het grote werk in de 1e klasse maar beginnen !
De thuiswedstrijd tegen Strawberries in voorcompetitie op 1 oktober 2011.
7-0 maar scoren bleek toch lastig.
Zie ook het verslag van Ivan.


Merel's Hurley Website

==> ALLE FOTOOS BIJELKAAR EN MEER IN MERELB'S ALBUM <==Hoe kan ik foto's bijdragen ?

Als je zelf foto's hebt gemaakt die je hier wilt bijdragen kan dit op verschillende manieren:

1. als je een Google account heb kun je een Picasa web album aanmaken en deze aan Just doorgeven
2. via onze DropBox (vraag Just om details)
3. op een memory-stick/DVD o.i.d
4. mailen naar Just